Analiza vzrokov slabe prodaje, marketinško svetovanje in izdelava učinkovitih orodij prodaje in marketinga. Brezplačni marketinški nasveti v Marketingu Zmagovalcev.
Domov  |  O Moveri  |  Kontakt
Movera je dobitnik priznanja E-podjetnik 2004

Najboljša spletna predstavitev podjetja
Marketinška agencija Movera je prejemnik priznanja "E-podjetnik" za najboljši slovenski spletni nastop v kategoriji "Predstavitev podjetja oziroma podjetnika".

Organizator podelitve je bila revija Podjetnik v sodelovanju s prireditvijo Teleinfos. "Ves projekt se je začel že pred skoraj letom dni. Takrat se je pri reviji Podjetnik oblikovala skupina ocenjevalcev spletnih nastopov", je na podelitvi povedal Jože Vilfan, direktor in urednik revije Podjetnik. "Skozi to delo se je pričel oblikovati izbor najboljših. Izbranim spletnim stranem so se prejšnji teden pridružili še predlogi obiskovalcev interneta."

Strokovna žirija je izbrala tri nominirana podjetja, laskavi naslov pa je na koncu pripadel agenciji Movera. Član strokovne žirije Robert Rolih je izbor utemeljil z naslednjimi besedami:

"Nastop podjetja Movera iz Ljubljane izstopa po konceptu, na katerem gradi - potencialnega kupca namreč odlično vodi od problema, ki ga ta ima, do rešitve, ki jo ponuja - Movera. Ta strateški koncept je prilagojen ciljnemu trgu podjetja - direktorjem podjetij in vodjem marketinga in ga lahko označimo kot pravo moderno rešitev. Koncept podpirajo tudi detajli: vse vsebine na spletni strani so napisane v razumljivem jeziku, ki govori predvsem o koristih za kupca. Posebna pohvala gre tudi e-mesečniku Marketing Zmagovalcev, ki ga Movera pošilja naročnikom po e-pošti. Izrednemu konceptu je dodana še pohvalna izvedba."

>>> Več o nagradi E-podjetnik 2004Ali sploh potrebujete marketing?

Razlog za večino neuspehov podjetij je, da jim zmanjka denarja. Denarja jim zmanjka, ker nimajo dovolj kupcev. več ...
5 ključnih vprašanj

Na katera vprašanja morate poznati odgovore, če želite izboljšati prodajna besedila in odziv interesentov? več ...
Razveselite prave ljudi

Našli ste odličen vir informacij, ki so v pravih rokah lahko močno orožje proti konkurenci.
Priporočite jih direktorju podjetja!